Ons aanbod
Cardio Fitness De Kaai Kortrijk

Cardio Fitness

Met veel trots bieden wij de Technogym Artis lijn aan, deze unieke cardiotoestellen vindt je nergens anders in West-Vlaanderen. Via een  Technogym Smartkey stellen we een gepersonaliseerd programma op, volledig op maat van jouw behoeften. Zo werk je aan jouw conditie, maar ook sporten naar een maatje minder of een combinatie van beide behoort tot de mogelijkheden. Laat je verleiden door het strakke design van de Artis-toestellen en maak gebruik van het interactieve scherm waarop je jouw vooruitgang op de voet volgt. 

Lees meer over onze fitnesstoestellen

Spinningszaal Spinnen Kortrijk De Kaai.j

Spinning

We beschikken over 40 allernieuwste TOMAHAWK ic7 spinningfietsen. We kiezen het beste materiaal voor onze klanten! De lessen worden gegeven door gemotiveerde en steeds bijgeschoolde lesgevers. Na de les kan u gebruik maken van de douches, lockers & sauna. Online reserveren kan tot één week vooraf. 

Opgepast: handdoek is verplicht!

Vanaf september 2018 kan je spinnen in de splinternieuwe spinningzaal die dubbel zo groot zal zijn! 

Ontdek meer over onze spinning

Krachttrainin De Kaai Kortrijk

Krachttraining (weight lifting)

Naast de 131 fitnesstoestellen, hebben we sinds 2017 een nieuwe zone voor de krachttoestellen. Dankzij de nieuwe rubber-materie vloer, is het nu volledig veilig om met de gewichten te werken. 

Onlangs richtten we een van onze squashbanen in als een gezellige sportruimte waar u tweemaal per week (dinsdag en/of donderdag) één of twee uurtjes sport tijdens de lunch. Met de Omnia-installatie van Technogym bieden we jou de beste, korte work-out aan, onder begeleiding van onze coaches!

Meer info over onze fitnesstoestellen

Groepslessen De Kaai Kortrijk fitness

Groepslessen

Als experts in ons vakgebied, begrijpen we als geen ander dat sporten in groep een fijne instapper kan zijn wanneer je zonet nieuwe sportschoenen kocht.

Maar ook meer ervaren sporters genieten wekelijks meermaals van ons gevarieerde aanbod. 

Onze verschilende groepslessen: Bodyfit, Perfect Butt, Pilates, Bodysculpt, Body Workout, HIIT, Core-fit, Zumba &

Crosskaaifit. Meer info over onze groepslessen

Squash De Kaai Kortrijk

Onze 4 squashbanen bieden sportief plezier voor klein en groot. De sport lijkt goed op tennis, maar hier staan de spelers naast elkaar en niet tegenover elkaar en maken ze gebruik van alle muren. Squash = fun!

Kids- en jeugdsquash is elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag

Contacteer Peter Daschot voor meer informatie via mail: info@squashaandeleie.be of 0475 560027

Personal Coaching De Kaai Kortrijk

Personal Coaching 

Trainen met een personal coach is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die je zich kunt wensen. Een goeie personal coach stelt een optimaal trainingsprogramma voor jou op. Je traint 1x of meer per week met jouw personal coach in een aparte privé ruimte. Meer informatie

Opgepast: reserveren is hiervoor noodzakelijk (056 20 11 43)

Afslanken/vermageren De Kaai Kortrijk

Afslanken

Onder strikte professionele begeleiding (2 - 3 per week).

Niet uitstellen, nu starten!

Afslankprogramma inbegrepen in een fitnessabonnement:

  • Verbranding vetten en suikers

  • Verbeterde conditie

  • Verstevig uw spieren

  • Verhoog uw dagelijks calorieverbruik

Bar & Bistro De Kaai Kortrijk

Douches, Sauna & Bistro

Zowel in de dameskleedkamer als bij de heren is er telkens een ruime sauna. Alle leden kunnen er gratis gebruik van maken.

Onze bar en bistro zijn alle dagen open tijdens de openingsuren van onze zaak. Geniet ’s ochtends van een sterke koffie of proteïneshake, ’s middags van onze uitgebreide lunchkaart of ’s avonds van een gezonde snack. Ontdek hier onze kaart.