Fitness

The Ultimate Goal Is To Be Better Than Yesterday

Cardio fitness De Kaai Kortrijk.jpg

Cardio fitness

Met veel trots bieden wij de Technogym Artis lijn aan, deze unieke cardiotoestellen vind je nergens anders in West-Vlaanderen. Via een Technogym Smartkey stellen we een gepersonaliseerd programma op, volledig op maat van jouw behoeften. Zo werk je aan jouw conditie, maar ook sporten naar een maatje minder of een combinatie van beide behoort tot de mogelijkheden. Laat je verleiden door het strakke design van de Artis-toestellen en maak gebruik van het interactieve scherm waarop je jouw vooruitgang op de voet volgt. 

Kijk je graag naar je opgenomen programma's tijdens het fietsen? Of toch liever nieuwigheden ontdekken op Youtube? Of netflixen?

Alles is mogelijk! 

Krachttraining Kortrijk De Kaai

Krachttraining (weight lifting)

We beschikken maar liefst 15 nieuwe krachttoestellen die realtime je resultaten bijhouden via de app 'my welness' of simpelweg via de apple-watch. 

We vernieuwden onze zone voor de krachttoestellen. Dankzij de nieuwe rubber-materie vloer, is het nu volledig veilig om met de gewichten te werken. 

Functionele training De Kaai Kortrijk

Functionele training met OMNIA

OMNIA is een gebruiksklare oplossing voor functionele en vaardigheidstraining. Met zijn grote variëteit aan functionele oefeningen opties, accessoires, plattegronden en aanpasbaarheid aan verschillende vaardigheidsniveaus verenigt OMNIA sporters op een actieve en interactieve manier om gemakkelijker resultaten te bereiken en tegelijkertijd plezier te hebben. 

Eén van onze squashbanen is ingericht in een gezellige sportruimte waar je tweemaal per week (dinsdag en/of donderdag) één of twee uurtjes sport tijdens de lunch. Tijdens uw lunchpauze bieden we jou de beste,  korte work-out aan, onder begeleiding van onze coaches!

medium-SKILLHOMEWELLNESSImage10.jpg

Skillrow

Roei jij graag? Bij ons kan je, na het downloaden van de skillrow app, een competitie roeien houden tegen je vrienden! Onze 4 skill row-toestellen hebben kant-en-klare programma's, geven biofeedback en je kan ermee virtueel trainen. 

De skillrow is het eerste geconnecteerde indoor roeiapparaat dat zowel cardio als power traint zoals ook een atleet dat doet. Dit dankzij zijn sportspecifiek design, innovatieve technologie en op performance gerichte content.

Smartkey Technogym Fitness
Skillrun Technogym De Kaai Kortrijk

Het beste materiaal voor onze klanten!

Skillrun 

Sinds 27 september 2018 bevinden er in De Kaai enkele nieuwe toestellen, waaronder 4 splinternieuwe loopbanden van Technogym. Deze zitten boordevol nieuwe functies en is de eerste loopband die ontworpen is om te voldoen aan de trainingseisen van topsporters én veeleisende fitnessliefhebbers.

Dankzij de unieke vernieuwde technologie kan men  zowel cardio en vermogen in één enkele oplossing trainen.

Smart Key

De Smart Key bevat onder meer je persoonlijk trainingsprogramma en onthoudt je prestaties.  De kostprijs van een Smart Key is € 95.

Wat is hierbij inbegrepen? 

  • Conditietest + persoonlijk programma + opvolging + evaluatie

  • Key + hartslagmeter

  • De Kaai badhanddoek

  • Douchegel (300ml)

  • 2 gratis fitnessbeurten voor vrienden

  • Resultaten krijg je automatisch thuis op je pc of op je smartphone via de app! 

Dit is de beste weg naar een betere conditie!

Enkel in De Kaai wordt er op deze verantwoorde wijze aan fitnessbegeleiding gedaan. 

 

Noot: dit is aan te raden, maar niet verplicht!