Groepslessen

Do It Together

Uurrooster

Find the Right One for You

We schakelen over naar een online-reserveringssysteem om alles in goede en veilige banen te leiden. Je kan reserveren vanaf één week op voorhand voor een groepsles of spinningsles naar wens. Reserveren voor meerdere personen (maximum 5) is mogelijk.

De maximum capaciteit van de lessen is conform de COVID-maatregelen. 

 

Belangrijk: de abonnementen werden opnieuw geactiveerd vanaf 8 juni! Je 84 dagen extra vanwege COVID-19 werden er uiteraard  bijgeteld. 

Bodyfit

Een mix van BBB oefeningen, core and fun! 
We leggen een focus op alle delen van het lichaam maar werken steeds vanuit de rompstabiliteit (dit zijn de buik- en rugspieren).

Elke les variatie en plezier !

No excuses, gewoon doen.

Pilates

Deze complete lichaamstraining heeft verscheidene voordelen en houdt je lichaam strak en soepel:

 • Versteviging rug en buik

 • Correcte lichaamshouding

 • Soepel en strakker lichaam

Overzicht Groepslessen

HIIT

HIIT is een High Intensity Interval Training waarbij een afwisseling van "high impact" bewegingen en het conditionele aspect centraal staat. Het is een leuke workout waarbij we het volledige lichaam trainen.

ZEKER DOEN, een echte aanrader!

"You're gonna hate me for 60 minutes but thank me later! " - Jeffrey, gediplomeerd fitness instructor & Personal Coach bij De Kaai

Zumba

Er is niks zo leuk als een uurtje uit de bol gaan met je vriendinnen! Zumba zorgt voor een workout die nooit verveelt. Je traint je lichaam op het tempo van opzwepende salsa beats en eenvoudige danspassen. Elke week combineer je er de populairste dans moves met de populairste hitmuziek!

Perfect butt

We gaan er niet over liegen, iedereen droomt wel van een gespierde bilpartij. Droom niet verder maar verwezenlijk jouw wens tijdens een uurtje sporten bij De Kaai! Wekelijks bieden we jou afwisselende oefeningen voor heupen, dijen en billen. Geen springoefeningen, maar een complete verstevigende workout!

Core Fit

Een nuttige les voor iedereen.

 • Basic rugschool: versterk en versoepel buik- en onderrugspieren

 • Core stabiliteit: verbeter lichaamsevenwicht en -verhouding

Door Luc Hoebeeck, begeleider van fiets- en loopatleten.

BBB

Buik. Borst. Billen. De drie probleemzones bij de meeste vrouwen, of waar men niet tevreden over is. Via een gericht programma pak je de 'love handles' op heupen, dijen, billen en buikdoeltreffend aan. Individuele verbeteringen door onze coach garanderen een veilige en efficiënte workout.

Work that body

Hier worden halters, steps, fitballen... gebruikt om uw ganse lichaam te trainen. Dat alles aan een hoog tempo en op leuke muziek! Een aerobicles voor iedereen; leuk, gevarieerd, intens... Je wordt er zeker goedgeluimd van!

Bootcamp

Bootcamp is een kracht- en conditieprogramma dat verschillende workouts samenbrengt in één training. Door de variatie aan bewegingen verbeteren we een zo breed mogelijke en algemene ontwikkeling aan ons lichaam en onze spieren. Daarbovenop trainen met samengestelde totale bewegingen die de kans op blessures klein maakt.

Small Group Trainingen

De Kaai organiseert regelmatig Small Group Trainingen  (kleine groepen) die 12 tot 14 sessies  (weken) duren. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht via social media of mail wanneer er nieuwe sessies plaatsvinden. 

 • Deze gebeuren in de personal coaching ruimte op vaste tijdstippen

 • Een intense workout

 • Een aanrader als je extra motivatie nodig hebt

De Kaai, uw fitnessclub met een hart ♥︎

056  20 11 43  |  t' Hoge 8, 8500 Kortrijk | info@dekaai.be 

©2018 by De Kaai.  

 • Facebook De Kaai Kortrijk Fitness
 • Instagram Fitness Kortrijk
 • Youtube fitness De Kaai