Meet the team

Met trots stelt De Kaai zijn fantastisch team voor! 

Together Everyone Achieves More
Jan Meet the team de Kaai Kortrijk.jpg

Johan Denys

Mede-oprichter De Kaai

Jan Denys is mede-oprichter van De Kaai, en staat in Kortrijk eerder bekend als de ‘Zwarte Jan’.  Jan staat in voor de dagelijkse administratie, beleid en werking van De Kaai. Daarnaast verzorgt hij ook de fitness-begeleiding & enkele personal coaching-sessies. 

Jan studeerde Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, afgestudeerd in ’86.

 

Als hij niet aan het werk is in De Kaai, dan kan je hem vooral vinden op een skipiste, skateboard, zeilboot, golfbaan,… of achter de piano. 

Jan Meet the team De Kaai Kortrijk.jpg

Jan Waterschoot

Mede-oprichter De Kaai

Jan Waterschoot is mede-oprichter van De Kaai. Men noemt Jan nogal eens 'Blonde Jan'. Jan verzorgt het dagelijks management van De Kaai  op een innovatieve manier, hij houdt van nieuwe uitdagingen in de fitness- en sportwereld met als doel De Kaai als sportclub op het hoogste niveau te krijgen. 

Net zoals 'Zwarte Jan', studeerde hij Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven.

Jan houdt zelf van fitnessen en heeft een voorliefde voor moutainbiken, golfen en reizen. 

Sabrina Meet the team De Kaai Kortrijk.j

Sabrina De Wulf

Fitness instructor & Personal Coach

Sabrina De Wulf is sinds februari 2001 werkzaam in De Kaai. Door haar studies, regentaat LO, is Sabrina terechtgekomen in de fitnesswereld. Zowel fitnessbegeleiding, personal coaching, als verschillende groepslessen, waaronder spinning, BBB en aerobics behoren tot haar activiteiten. Daarnaast verzorgt ze de verkoop, onthaal en bar, zelf omschrijft ze haar job als 'een plezante mix'!

 

Naast het spinnen, kan je Sabrina ook buiten op de koersfiets vinden, wat één van haar favoriete hobby's is, samen met een goed restaurant bezoek! 

Jeffrey Meet the team de Kaai Kortrijk.j

Jeffrey de Tand

Fitness instructor & Personal Coach

Jeffrey de Tand is gediplomeerd fitness instructor en personal coach.

 
Hij vindt het een voorrecht dat hij van zijn hobby zijn job heeft kunnen maken! 

Jeffrey wil mensen inspireren en op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Zijn trainingsstijl bevat veel functionele input alsook interval-training, boxercise en powertraining!

“What seems impossible today, will one day be your warm up” -Jeffrey de Tand

Ekaterina Meet the team de Kaai Kortrijk

Ekaterina Kondova

Fitness instructor & Personal Coach

Ekatrina (Kat) studeerde af als sportverzorgster en fitness instructeur B. 2 jaar geleden startte ze nieuwe opleidingen waaronder functional trainer (Howest) en & studies onder Ido Portal. In 2017 vervoegde ze het De Kaai-team, maar daarnaast werkt zo ook voor haar zus als pilates lesgeefster.  

In haar vrije tijd houdt Kat haar graag bezig met capoeira & acrobatics oefeningen. 

Manu De Kaai.JPG

Manu Huyzentruyt

Fitness instructor & Personal Coach

Manu is onze nieuwe aanwinst bij team De Kaai! Manu zal je terugvinden aan de receptie, achter de bar, in de fitness en zal ook instaan voor enkele groepslessen & personal coaching sessies! Kortom, Manu is multi-functioneel! Na het voltooien van zijn bachelor in business management, wou Manu toch de sportieve kant opgaan en behaalde een postgraduaat in sportmanagement! 

Je kan Manu ook terugvinden al voetballend of op een triathlon wedstrijd 😉

IMG_0143.jpg

Tim Van Iseghem

Fitness instructor & Personal Coach

Tim behaalde in januari 2020 zijn bachelor in Sport & Bewegen (Brugge). Na zijn stage in De Kaai in 2019 is hij dan ook blijven plakken en kan je hem elke donderdag spotten in onze fitness.  Tim stopt niet: hij studeert ergotherapie bij aan de Howest Kortrijk. 

Naast zijn studies & job in De Kaai, volgt Tim ook op vrijwillige basis een brandweercursus! 

Tim houdt van atletiek, meer specifiek 10 kamp & net zoals de uitbaters van De Kaai, houdt hij ook van skiën.  

Annemie Meet the team De Kaai Kortrijk.j

Annemie Bossu

Onderhoud

Annemie Bossu werkt al meer dan 9 jaar bij ons en is geliefd door zowel de klant als het personeel. Ze behaalde diploma hoger onderwijs huishoudkunde en is sindsdien een bezige bij! Sporten, wassen, strijken, kuisen, in de tuin werken, ... geen stilzittend gat! Door het vele volk dat dagelijks passeert in De Kaai, is het een gevecht tegen het vuil dat Annemie steeds wint.

 

Met een goed leesboek kan je Annemie in de wintermaanden of op vakantie wel aantreffen in de zetel. Ook haar skivakantie is heilig, net zoals Italië haar favoriete zomerbestemming is. 

Julie Meet the team De Kaai

Julie Depaepe

Onderhoud

 

Julie Depaepe is wonende in Deerlijk. Samen met Annemie staat Julie in voor het onderhoud in De Kaai dit doet ze op zelfstandige basis, sinds 2017. 

Haar hobby's zijn crossfit, kickbox en verre, exotische reizen maken. Julie heeft al Zuid- Amerika en de Caraïben bezocht en in de zomer van 2018 reisde ze naar Kenia! Het is ook niet verwonderlijk dat haar lievelingseten neigt naar de exotische kant, namelijk Thaïs.

Isabel Meet the team De Kaai Kortrijk.jp

Isabelle Willems

Pilates & BBB lesgeefster

Isabelle beoefent van jongs af aan al veel sport, het liefst dans. Ze geeft dan ook graag haar passie voor sport door tijdens haar interactieve lessen. Haar doel is om van het sporten een waar plezier te maken voor iedereen die wil, jong of oud, fervente sporter of beginnende sporter, kortom iedereen die wil werken naar een actieve, gezonde levensstijl! 

Naast haar werk, is Isabelle ook full-time mama van 2 kindjes en houdt ze ervan om tijd samen te spenderen met haar gezin.  

Francis Meet the team de Kaai Kortrijk.j

Francis Caesemaeker

Spinning instructor

 

Wat 1998 voor Francis begon als pure ontspanning groeide heel snel uit tot een grote passie, hij geeft al jaren spinningles in De Kaai. 

De tweede grote passie van Francis is muziek.  Dit vermengt Francis in de lessen om het voor iedereen uitdagend te maken, hetzij zowel sportief, hetzij als voorbereiding van je fietsavontuur, of om je eigen doelstellingen te bereiken.

 

Via Mad Dogs Atletics laat Francis zich op geregelde basis bijscholen, wat enorm van belang is gezien de intensiteit en enthousiasme van de lessen. 

“Beste Spinningvrienden, geniet van de sport, geniet van het spinnen!” - Francis

Morgane Meet the team De Kaai Kortrijk.j

Morgane van Weyenbergh

Pilates lesgeefster 

Morgane is 35 jaar, mama van 2 kids, Estelle en Armand. Ze behaalde een bachelor in dans en zocht daarna naar de combinatie tussen het artistieke en fysieke aspect van dansers enerzijds en danstrainingen anderzijds. Zo belandde Morgane bij Pilates en Yoga, ze is dan ook certified trainer 'GYROKINESIS'.

Naast sport- en danslessen, begeleidt Morgane ook mensen voor hun grote dag: het maken van openingsdansen op maat op bruiloften!

Sybren Meet The team de Kaai Kortrijk.jp

Sybren Boudry

Spinning instructor

 

Na een mooie 5-tal jaar mee te werken in De Kaai besloot Sybren een andere weg in te slaan, zonder aarzeling blijft hij De Kaai opzoeken als freelancer, spinning is zijn ding! Ook blijft Sybren De Kaai opzoeken omdat het voor hem aanvoelt als zijn 2de thuis.

 

Naast De Kaai is Sybren actief in de bouwsector, zowel als werknemer als voor zichzelf. Na zijn actieve werkleven maakt hij graag tijd voor zijn gezin met 3 kinderen.

 

Sport zit nog altijd in zijn genen, als hij niet op de fiets zit, dan gaat hij zwemmen.

Ulla Meet The Team De Kaai.jpg

Ulla Lust

Pilates Lesgeefster

Ulla studeerde in 1991 te Brussel af als regentaat LO optie bewegingsrecreatie. Ze volgde opleidingen step, aerobic, personal trainer, presenter bij Sport.Vlaanderen,  Aalo-opleidingen en een presenter Nike-cursus. Ze eindigde als laureate en kon zo op verschillende nationale aerobic-conventies lesgeven.

 

Ondertussen leidt Ulla een ietwat rustiger leven. Ze verlangt het meest naar snorkelen in warm water en skiën op perfecte sneeuw. Ulla gaat volledig los op GOOSE en droomt er nog steeds van om ooit een eigen dj-set te spelen.

Luc Meet the team De Kaai Kortrijk

Luc Hoebeke

Spinning instructor & Core Fit lesgever

 

Luc geeft al jaar en dag spinningles en verzorgt de Core Fit groepsles. Hiervoor behaalde hij dan ook verschillende diploma's en certificaten die nuttig zijn:

·  RunningSmart Coach

·  Complex Core – Training and Therapy (VTS Plus)

·  Periodisering in uithoudingstraining (VTS Plus)

·  Functional retraining weak links & running analysis (Masterclass RunningSmart)

·  Strength training and coordination (Smart Education)

Chloe Meet the meat De Kaai Kortrijk.jpg

Chloé Pattyn

Barverantwoordelijke

 

Chloé studeerde office management, kreeg er niet genoeg van, dus studeerde een banaba bij: International Business Management aan de Vives Hogeschool Kortrijk. Haar hobbies zijn lopen, fitnessen, HIIT & reizen.

 

Ondanks haar fulltime job als Management Assistant is Chloé niet weg te slaan uit de horeca. Ze werkt in De Kaai achter de bar, maar ook in het weekend beoefent Chloé een cateringjob uit.

Jouw foto hier? Team De Kaai Kortrijk aa

Enthousiasteling

All-roundie

 

Hou jij van sporten? Heb je graag wat afwisseling in je job? Ga je graag met mensen om? Ben je gemotiveerd, gedreven, een harde werker of werkster,  en heb je een achtergrond en/of ervaring in de sportwereld/fitness/events? 

Stuur dan je cv door naar info@dekaai.be en wie weet kom jij ons vrolijk team versterken!

Jouw foto hier_ Team De Kaai Kortrijk aa

Enthousiasteling

Lesgever/lesgeefster

 

Bij De Kaai staan we open voor allerhande groepslessen en/of trends! Wil jij graag een groepsles verzorgen? Ben je gepassioneerd door sporten en groepslessen geven? We staan open voor creativiteit. 

Stuur je cv door naar info@dekaai.be en kom je uitleven in onze aerobicszaal!