Onze passie

De Kaai werd opgericht in 1987 door Johan Denys en Jan Waterschoot, beiden afgestudeerd als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen (master in science) aan de KU Leuven. De Kaai is uitgegroeid tot een toonaangevend sport- en fitnesscentrum in België met een breed pakket aan sport en recreatiemogelijkheden voor particulieren.

 

Op basis van de jarenlange ervaring hebben wij een fitnessprogramma ontwikkeld waarbij efficiënte oefeningen en permanente begeleiding centraal staan. De Kaai waarborgt de kwaliteit van alle programma’s die door gekwalificeerde docenten ‘up to date’ worden gehouden. De Kaai heeft onder het motto ‘Fitness met gezond verstand’ specifieke programma’s ontwikkeld waar naast de ontspanning ook de gezondheid centraal staat. Recreatieve programma’s, zowel individueel als groepsgewijs, waarbij de begeleiding zich richt op de conditieopbouw en spierkracht.

 

Onze visie

De Kaai streeft kwaliteit en duurzaamheid na. Alles dat aangeboden wordt met name, fitnessprogramma’s, personal coaching, groepslessen, spinningslessen, voeding, … is verzorgd met oog op het verbeteren van de klanttevredenheid en bovendien ecologisch. Het dak van De Kaai is volledig bedekt met zonnepanelen, waardoor De Kaai op deze manier eigen hernieuwbare energie creëert. Daarnaast bevatten onze ftnesstoestellen een unieke technologie voor optimale energiebenutting. Dankzij de 'Energy Harvesting Technology' van Technogym, kan de menselijke energie worden omgezet in stroom en wordt dit rechtstreeks toegevoegd aan het elektriciteitsnet van De Kaai. 

Bovendien verzekert De Kaai een vlotte omgang met de klanten en een laagdrempelige toegang zodat de gezondheid van de Kortrijkzanen en omstreken verbeterd kan worden.

4D1BF19D9DFB3B8BE39307C97A5FAA3E.JPG

Volg ons op sociale media 

Wordt deel van onze INSTAFAM!

#dekaaikortrijk

  • Instagram Social Icon