Spinnen

A Whole New Level Of Indoor Cycling

Uurrooster

Find The Right Time For You

We zijn blij om te melden dat De kaai vanaf 8 juni terug de deuren mag openen! Dit is het overzicht van alle groepslessen die gegeven worden. De groepslessen vinden zoals vroeger plaats in het spinningstheater. 

 

We schakelen over naar een online-reserveringssysteem om alles in goede en veilige banen te leiden. Je kan reserveren vanaf één week op voorhand voor een groepsles of spinningsles naar wens. Reserveren voor meerdere personen (maximum 5) is mogelijk.

De maximum capaciteit van de lessen is conform de COVID-maatregelen 20 personen. 

 

Belangrijk: de abonnementen worden opnieuw geactiveerd vanaf 8 juni! Je 84 dagen extra vanwege COVID-19 worden er uiteraard  bijgeteld. 

 

Je kan reserveren voor één groepsles. Wanneer deze afgelopen is, kan je opnieuw reserveren voor een nieuwe groepsles. 

Spinnen (Indoor Cycling)

We beschikken momenteel over 65 allernieuwste TOMAHAWK ic7 spinningfietsen. We kiezen het beste materiaal voor onze klanten! De lessen worden gegeven door gemotiveerde en steeds bijgeschoolde lesgevers. Na de les kan je gebruik maken van de douches, lockers & sauna.

Online reserveren kan tot één week vooraf. 

Opgepast: handdoek is verplicht!

Jaarlijks houden we in De Kaai een spinningmarathon waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel (elk jaar verschillend). Wil je meedoen? Volg ons op sociale media en mis de volgende editie niet! 

Nieuw spinningtheater

Wegens de populariteit van spinnen, wil De Kaai zijn klanten een optimale spinningervaring garanderen. Hiervoor hebben wij een uniek spinningtheater gebouwd, een grote, nieuwe ruimte zodat er de mogelijkheid is om het aantal spinningfietsen uit te breiden. Het nieuwe spinningtheater is voorzien van speciale verlichting, nieuwe audio-sound effecten en volledig nieuw verluchting/circulatie. Het nieuw spinningtheater is in werking sinds 17 oktober 2018. 

Aarzel niet om een kijkje te nemen! 

Never stop spinning because the world isn't either!