Spinning

A Whole New Level Of Spinning

Uurrooster

Find The Right Time For You

We zijn blij om te melden dat De kaai vanaf maandag 24 mei terug zal starten met een aangepast schema van groepslessen en spinning! Squashen en fitnessen zijn momenteel nog niet aan de orde, want ook wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze klanten voorop!

 

We schakelen over naar een online-reserveringssysteem om alles in goede en veilige banen te leiden! Momenteel kan je reserveren vanaf één week op voorhand voor een groepsles of spinningsles naar wens. Reserveren voor meerdere personen (maximum 5) is mogelijk.

De maximum capaciteit van de lessen is conform de COVID-maatregelen 20 personen.

Belangrijk: de abonnementen zijn nog NIET geactiveerd! Je betaalt per beurt(€10) of met je beurtenkaart. 

Na reservatie krijg je een bevestiging via e-mail. 

Hoe reserveren? Check je mailbox & maak je account aan. Reserveer in enkele klikken je les naar keuze! 

Geen mail ontvangen? Stuur je e-mailadres naar info@dekaai.be. 

Spinning (Indoor Cycling)

We beschikken momenteel over 65 allernieuwste TOMAHAWK ic7 spinningfietsen. We kiezen het beste materiaal voor onze klanten! De lessen worden gegeven door gemotiveerde en steeds bijgeschoolde lesgevers. Na de les kan je gebruik maken van de douches, lockers & sauna.

Online reserveren kan tot één week vooraf. 

Opgepast: handdoek is verplicht!

Jaarlijks houden we in De Kaai een spinningmarathon waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel (elk jaar verschillend). Wil je meedoen? Volg ons op sociale media en mis de volgende editie niet! 

Nieuw spinningtheater

Wegens de populariteit van spinnen, wil De Kaai zijn klanten een optimale spinningervaring garanderen. Hiervoor hebben wij een uniek spinningtheater gebouwd, een grote, nieuwe ruimte zodat er de mogelijkheid is om het aantal spinningfietsen uit te breiden. Het nieuwe spinningtheater is voorzien van speciale verlichting, nieuwe audio-sound effecten en volledig nieuw verluchting/circulatie. Het nieuw spinningtheater is in werking sinds 17 oktober 2018. 

Aarzel niet om een kijkje te nemen! 

Never stop spinning because the world isn't either! 

De Kaai, uw fitnessclub met een hart ♥︎

056  20 11 43  |  t' Hoge 8, 8500 Kortrijk | info@dekaai.be 

©2018 by De Kaai.  

  • Facebook De Kaai Kortrijk Fitness
  • Instagram Fitness Kortrijk
  • Youtube fitness De Kaai